Suspension, Steering and Brakes ABS, VSA etc...

Discussion in '7th Generation (2003-2008) [Acura TSX]' started by AccordMavman, Thursday 27th Aug, 2015.

  1. AccordMavman Club Member ★ ☆ ☆ ☆ ☆

    United Kingdom James Cheshire
    123
    35
    Evening all

    So after a prolonged spell of no problems, my 7th Generation has decided to give some of her warning lights an airing....:thumbdown:
    Driving home tonight, I went over a few small potholes and the ABS,VSA & information lights flashed up immediately after. Turned off when I got home, restarted but lights still on. Had a quick poke around in the arches but didn't see anything obvious. I'm thinking loose connections somewhere, or a dodgy sensor?

    Any thoughts would be welcomed...

    Thanks...
     
    Loading...
  2. SpeedyGee Administrator Staff Team

    England Speedy Birmingham
    14,999
    5,595
    4
    First of all, do all your tyres all have correct tyre pressure ?

    Next up would be to try a reset via HDS or I think you can do this by jump some pins on the OBD port (search the forum).

    If the lights come back on again you need to have the code read to see what error is being thrown up. It could be a dodgy sensor, the code will tell you.
     
    Loading...
  3. AccordMavman Club Member ★ ☆ ☆ ☆ ☆

    United Kingdom James Cheshire
    123
    35
    Yes, all tyres were at 35 as of last w/e but I will check them again tomorrow.

    I'll check the forum as you suggest and see what I can find.

    Cheers for the suggestions....
     
    Loading...