Service & Maintenance Another year another MOT

Discussion in '7th Generation (2003-2008) [Acura TSX]' started by Kris81, Wednesday 12th Aug, 2015.

  1. Kris81 Valued Contributor ★ ★ ★ ☆ ☆

    Took the CL9 for MOT today, it passed with only 1 advisory, offside upper ball joint.

    I'm very happy with that, the only thing I'm stuck on is the offside rear wheel sensor I've changed is still making the yellow lights come on the dash, first the triangle on its own then the one next to it after the car has started driving?
    Any thoughts?
     
    Loading...
  2. SpeedyGee Administrator Staff Team

    England Speedy Birmingham
    14,999
    5,595
    4
    Maybe needs connecting up to HDS and having neutral position calibration done.
     
    Loading...
  3. Kris81 Valued Contributor ★ ★ ★ ☆ ☆

    Loading...
  4. Zebster Expert Advisor ★ ★ ★ ★ ★

    United Kingdom .
    2,559
    1,247
    1
    Loading...
  5. SpeedyGee Administrator Staff Team

    England Speedy Birmingham
    14,999
    5,595
    4
    Anyone with a HDS unit or you could try the manual method that @Zebster has linked to.
     
    Loading...
  6. Zebster Expert Advisor ★ ★ ★ ★ ★

    United Kingdom .
    2,559
    1,247
    1
    I'm pretty sure that the HDS only acts as a simple link between OBD2 port pins 4 & 9 when you use it for doing this anyway.
     
    Loading...
  7. SpeedyGee Administrator Staff Team

    England Speedy Birmingham
    14,999
    5,595
    4
    Quite possibly.
     
    Loading...