HVAC Heating system has no warm air?

Discussion in '4th Generation (2013-2017)' started by Celtictemple, Wednesday 6th Jul, 2016.

  1. Celtictemple New Member Getting Started

    United Kingdom DrStuart Oban
    5
    1
    My CR-V is only 9 months old. The A/C is only blowing out cold air and not heating up at all regardless of what settings I use. Any suggestions?
    It's a 2015 model
     
  2. Nels Moderator Staff Team

    @Celtictemple I've posted your question here as you will get a better response to it this way. :Hey:
     
    Loading...
  3. SpeedyGee Administrator Staff Team

    England Speedy Birmingham
    14,999
    5,591
    4
    How long are your journeys ? Modern diesels take a long time for warm up.
     
    Loading...
  4. Nels Moderator Staff Team

    If she's only 9 months old, ask the dealer you bought her from.
     
    Loading...
    FirstHonda likes this.
  5. FirstHonda Premium Member Club Supporter

    :whathesaid:

    I'd go straight back to the dealer as the car is so new - that's what the warranty is for!

    :goodluck:
     
    Loading...
  6. StuH Premium Member Club Supporter

    United Kingdom Stuart Lancashire
    608
    254
    1
    Back to the dealers with that one.
     
    Loading...
  7. qc2 Senior Member ★ ★ ☆ ☆ ☆

    United Kingdom quince Bromley
    222
    149
    1
    assuming coolant levels and the temp gauge are reading as they should, I'd hazard a guess at the fault being thermostat related but as above, one for the dealer to resolve
     
    Loading...
  8. Ichiban Founder Staff Team

    England CJ Leeds
    30,101
    6,367
    516
    Which model is this ? ie MTOC
     
    Loading...