ICE & HFT Luggage space speaker

Discussion in '7th Generation (2003-2008) [Acura TSX]' started by knuckles, Thursday 13th Sep, 2012.

  1. knuckles Junior Member ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    I have a 2005 Accord tourer,there is a fairly large speaker in the luggage space which is not working.Should it work automatically?or is there a switch or mod.that needs some attention? any advice appreciated.:vtec:
     
  2. RobB Expert Advisor ★ ★ ★ ★ ★

    It's a sub, but should be working. Just play any music turn the bass to six and you should hear it working.
     
  3. knuckles Junior Member ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    Will do(when it stops raining) thankyou.
     
  4. knuckles Junior Member ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    I have tried that,nothing.I presume the next move will be to unscrew it and make sure it has wires going to it>
     
  5. RobB Expert Advisor ★ ★ ★ ★ ★

    Dead easy to remove. Prise grill away with a large flat bladed screwdriver. Then you can see the speaker screws, just unscrew to see wiring.
    Your problem could be at the amp end though.
     
  6. knuckles Junior Member ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    Thanks for that info,i will give it a go sometime and let you know-if it is the amp it will probably stay not working!
     
  7. knuckles Junior Member ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    It is working,it would seem that I did not have the volume up high enough.Turn the volume up and it's O.K. Only trouble is I would go deaf if I had it there too long.
    Thanks for your help.
     
  8. RobB Expert Advisor ★ ★ ★ ★ ★

    No prob, glad its sorted.