Electrical & Lights question on converting the 2 diagnostic plugs

Discussion in '1st Generation (1995-2001)' started by ontor, Tuesday 14th Aug, 2012.

  1. ontor Junior Member ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    Hi

    I have just taken on a 99 CR-V auto. Engine light is on and its running rich rev counter won't work and auto box stays in top unless you physically start it off in 1st, move it up to second and then to third manually. The OD function also appears to be dead. Im sure this is probably a single fault all related but how on earth do I source a convertor for the 2x male plugs? I have a 3 and a 2 pin. I am thinking one is engine, the other is autobox?

    The box itself is fine as detailed above so its a fault code from the engine ECU (i think) but how do I get at it?

    Many thanks if you can help

    Al.
     
  2. Ichiban Founder Staff Team

    England CJ Leeds
    30,177
    6,407
    516
    Al you need to know if one of your 02 sensors is not faulty. As for the gearbox issues when was the fluid changed?

    Welcome to AOC BTW , the rest of thread not too clear sorry.
     
    Loading...
  3. ontor Junior Member ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    HI
    Gearbox fluid nice and clean ant to the top of the dipstick mark
    I hope to have the code reader today so will post my verdict.

    Cheers
    Al.
     
  4. Ichiban Founder Staff Team

    England CJ Leeds
    30,177
    6,407
    516
  5. Ichiban Founder Staff Team

    England CJ Leeds
    30,177
    6,407
    516
    Al did you get to the bottom of this issue? any feedback will be welcomed.
     
    Loading...