Engine & Gearbox sluggish on acceleration

Discussion in '8th Generation (2008-2015) [Acura TSX]' started by ryandxb, Thursday 12th May, 2016.

  1. ryandxb Junior Member ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    United Arab Emirates Ryan Dubai
    5
    1
    Hi Guy's

    My 2010 Honda Accord is really sluggish on acceleration any suggestions on what I need to check I have new platinum plugs but still the same any one had the same issue

    Regards
     
    Loading...
  2. legend-ary Moderator Staff Team

    United Kingdom Legend The Big Smoke
    3,799
    2,256
    6
    Hi @ryandxb. A bit more info will help
    What is the mileage, manual or auto? Service history? Did you put the plugs before the problem or were they replaced to cure the issue?

    Also it's customary for new members to atleast introduce themselves in the relevant section :Smile:

    Hopefully one of our petrol experts will be able to help you out
     
    Loading...
  3. SpeedyGee Administrator Staff Team

    England Speedy Birmingham
    14,999
    5,591
    4
    Please do drop by the Introduce Yourself section, that's an important part of joining the community.

    I'll wait till you've done that before advising further.
     
    Loading...
  4. ryandxb Junior Member ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    United Arab Emirates Ryan Dubai
    5
    1
    The mileage is 266640 automatic transmission and the new plugs and new air filter are put in after the problem.

    looked for error codes but nothing comes up on the OBD 2 scanner.

    Relay need help on this

    thanks
     
    Loading...
  5. SpeedyGee Administrator Staff Team

    England Speedy Birmingham
    14,999
    5,591
    4
    You've put the engine in as N22B1 which is diesel but you mention changing spark plugs.

    So you have a petrol engine then ?
     
    Loading...